Снимка: VIP Brother

Някои сигурно са си мислели, че Big Brother е стигнал дъното, но т.нар. ВИП-ове побързаха да ни опровергаят.

Смятат се за звезди, за важни персони. Но затворени в една къща те показаха всъщност, че са едни малки хора, които не заслужават и грам уважение. Най-точно ситуацията бе описана от актьора Иван Ласкин - Кичка ти лелина, Ритонка ти майчина!

Естрадният скандал между Кичка Бодурова и дует Ритон надхвърли нормалното. Обидните реплики помежду им, заяжданията кой може да пее и кой е буфосинхронист, грозните нападки на Бодурова към дуета, че нямат дете, показаха, че и на естрадния фронт нищо ново - властва звездеенето, незачитането, унижението.

"Ако с Кичка съм близка, по-добре да ида да се застрелям", заяви Катя. "Аз вас и за вокална група не бих ви взела", отвърна Кичка. "Слушай, ти и срещу нас да тичаш, не може да ни стигнеш. Ти от 20 години продаваш само къщи и не си направила и една песен. Идваш в България, за да изкараш някой лев", допълни снощната грозна картина Здравко.

След подобна излагация за все повече хора Кичка Бодурова ще бъде пренебрежителното "Баба Кица". Така си постла. Ако ще още 20 албума да извади и пет пъти да излезе на сцената на "Сизърс Палас". Най-добре да си ходи в Америка и да не ни занимава със своята дребнавост, докачливост и чувство за превъзходство над останалите певци. Окей? Българската сцена няма нужда от малки хора като нея, бързо ще я преглътнем. Реномето й потъна...

Същото важи и за дует Ритон. След хубавото юбилейно турне, завършило с успешен концерт в зала 1 на НДК, хубавото свърши. Заради някой лев отгоре, за да бъдеш част от VIP Brother. И милион да са им дали цената не си заслужава. Защото се принизиха до нивото на обикновени скандалджии в кръчма, които си го мерят чий е най-голям. 35 години на сцена няма как да бъдат зачертани, но сега няколко седмици ще ни се обясняват как са били провокирани. Няма да помогне, лекето ще си остане.

Светата естрадна троица сигурно ще излиза на сцена и в бъдеще. Сигурно ще има фенове, които ще им пляскат и припяват, но ще го има ли голямото уважение? Нали звездите трябва да дават пример? Какви звезди са, след като държанието им е хашлашко?

Само за протокола - Кичка Бодурова, Луна и дует Ритон са номинирани за изгонване тази седмица от Къщата. За съжаление, според регламента напуска само един. А колко хубаво би било шоуто да продължи без Кичка и Ритон-ците... Едната да си поеме към Щатите, и без това й е труден българския, а другите двама да не ни занимават с величието си. Нищо, че и 20 години да тичаме срещу тях няма да ги стигнем. А някой въобще иска ли да се надбягва с такива хора?

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase